VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Magdalena Cielecka - filmografia (9)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Wenecja (Wenecja)
rok produkcji 2010   reżyser Kolski Jan Jakub
Mniejsze zło (Mniejsze zło)
rok produkcji 2009   reżyser Morgenstern Janusz
Palimpsest (Palimpsest)
rok produkcji 2006   reżyser Niewolski Konrad
Chaos (Chaos)
rok produkcji 2006   reżyser Żuławski Xawery
S@motność w sieci (S@motność w sieci)
rok produkcji 2006   reżyser Adamek Witold
Po sezonie (Po sezonie)
rok produkcji 2005   reżyser Majewski Janusz
Trzeci (Trzeci)
rok produkcji 2004   reżyser Hryniak Jan
Powiedz to, Gabi (Powiedz to, Gabi)
rok produkcji 2002   reżyser Rowiński Roland
Zakochani (Zakochani)
rok produkcji 1999   reżyser Wereśniak Piotr


Jesteś 11617 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.