VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O aktorze

Isabella Rossellini - filmografia (17)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Wróg (Enemy)
rok produkcji 2013   reżyser Villeneuve Dennis
Jesienna Miłość (Late Bloomers)
rok produkcji 2011   reżyser Gavras Julie
Kochankowie (Two Lovers)
rok produkcji 2008   reżyser Gray James
Przypadkowy mąż (Accidental Husband)
rok produkcji 2007   reżyser Dunne Griffin
Bez skrupułów (Infamous)
rok produkcji 2006   reżyser McGrath Douglas
Architekt (Architect, The)
rok produkcji 2006   reżyser Tauber Matt
Święto kozła (Fiesta del chivo, La)
rok produkcji 2005   reżyser Llosa Luis
Ziemiomorze: Czarnoksiężnik z Archipelagu (Legend of Earthsea 1)
rok produkcji 2004   reżyser Lieberman Robert
Ziemiomorze: Grobowce Atuanu (Legend of Earthsea 2)
rok produkcji 2004   reżyser Lieberman Robert
Samotny kowboj (Monte Walsh)
rok produkcji 2003   reżyser Wincer Simon
Don Kichote (Don Quixote)
rok produkcji 2000   reżyser Yates Peter
Odyseja (Odyssey, The)
rok produkcji 1997   reżyser Konczałowski Andriej
Pogrzeb (Funeral, The)
rok produkcji 1996   reżyser Ferrara Abel
Wyatt Earp (Wyatt Earp)
rok produkcji 1994   reżyser Kasdan Lawrence
Wieczna miłość (Immortal Beloved)
rok produkcji 1994   reżyser Rose Bernard
Ze śmiercią jej do twarzy (Death Becomes Her)
rok produkcji 1992   reżyser Zemeckis Robert
Blue Velvet (Blue Velvet)
rok produkcji 1986   reżyser Lynch David







Jesteś 16103 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.