VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Emily Watson - filmografia (15)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Czas wojny (War Horse)
rok produkcji 2011   reżyser Spielberg Steven
Wichry Kołymy (Within the Whirlwind)
rok produkcji 2009   reżyser Gorris Marleen
Świetliki w ogrodzie (Fireflies in the Garden)
rok produkcji 2008   reżyser Lee Dennis
Koń wodny: Legenda głębin (Water Horse, The)
rok produkcji 2007   reżyser Russell Jay
Krucjata w dżinsach (Crusade in Jeans)
rok produkcji 2006   reżyser Sombogaart Ben
Miss Potter (Miss Potter)
rok produkcji 2006   reżyser Noonan Chris
Gnijąca panna młoda Tima Burtona (Tim Burton's Corpse Bride)
rok produkcji 2005   reżyser Burton Tim
Peter Sellers: Życie & Śmierć (Life and Death of Peter Sellers, The)
rok produkcji 2004   reżyser Hopkins Stephen
Equilibrium (Equilibrium)
rok produkcji 2002   reżyser Wimmer Kurt
Czerwony Smok (Red Dragon)
rok produkcji 2002   reżyser Ratner Brett
Lewy sercowy (Punch-Drunk Love)
rok produkcji 2002   reżyser Anderson Paul Thomas
Gosford Park (Gosford Park)
rok produkcji 2001   reżyser Altman Robert
Prochy Angeli (Angela's Ashes)
rok produkcji 1999   reżyser Parker Alan
Bokser (Boxer,The)
rok produkcji 1997   reżyser Sheridan Jim
Przełamując fale (Breaking the Waves)
rok produkcji 1996   reżyser von Trier Lars


Jesteś 10429 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.