VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O aktorze

Colin Firth - filmografia (27)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Magia w blasku księżyca (Magic in the Moonlight)
rok produkcji 2014   reżyser Allen Woody
Droga do zapomnienia (The Railway Man)
rok produkcji 2013   reżyser Teplitzky Jonathan
Diabelska przełęcz (Devil's Knot)
rok produkcji 2013   reżyser Egoyan Atom
Gambit, czyli jak ograć króla (Gambit)
rok produkcji 2012   reżyser Hoffman Michael
Drugie życie króla (Arthur Newman)
rok produkcji 2012   reżyser Ariola Dante
Jak zostać królem (The King s Speech)
rok produkcji 2010   reżyser Hooper Tom
Główna ulica (Main Street)
rok produkcji 2010   reżyser Doyle John
Opowieść wigilijna 3D (Opowieść wigilijna 3D)
rok produkcji 2009   reżyser Zemeckis Robert
Samotny mężczyzna (Single Man, A)
rok produkcji 2009   reżyser Ford Tom
Dorian Gray (Dorian Gray)
rok produkcji 2009   reżyser Parker Oliver
Mamma Mia (Mamma Mia)
rok produkcji 2008   reżyser Lloyd Phyllida
Genua. Włoskie lato (Genova)
rok produkcji 2008   reżyser Winterbottom Michael
Wojna domowa (Easy Virtue)
rok produkcji 2008   reżyser Elliott Stephan
Dziewczyny z St. Trinian (St. Trinians)
rok produkcji 2007   reżyser Parker Oliver
Przypadkowy mąż (Accidental Husband)
rok produkcji 2007   reżyser Dunne Griffin
Ostatni legion (Last Legion, The)
rok produkcji 2007   reżyser Lefler Doug
Kiedyś mnie znajdziesz (Then She Found Me)
rok produkcji 2007   reżyser Hunt Helen
Niania (Nanny McPhee)
rok produkcji 2005   reżyser Jones Kirk
Trauma (Trauma)
rok produkcji 2004   reżyser Evans Marc
Gdzie leży prawda (Where the Truth Lies)
rok produkcji 2004   reżyser Egoyan Atom
Bridget Jones: W pogoni za rozumem (Bridget Jones: The Edge of Reason)
rok produkcji 2004   reżyser Kidron Beeban
To właśnie miłość (Love Actually)
rok produkcji 2003   reżyser Curtis Richard
Dziewczyna z perłą (Girl with a Pearl Earring)
rok produkcji 2003   reżyser Webber Peter
Czego pragnie dziewczyna (What a Girl Wants)
rok produkcji 2003   reżyser Gordon Dennie
Miasto nadziei (Hope Springs)
rok produkcji 2003   reżyser Herman Mark
Dziennik Bridget Jones (Bridget Jones's Diary)
rok produkcji 2001   reżyser Maguire Sharon
Valmont (Valmont)
rok produkcji 1989   reżyser Forman Milos







Jesteś 7393 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.